×

Vrei o oferta?

1Suna sau trimite email
2 Calculam si iti raspundem.
3 Confirmi comanda si ne pornim spre design

Rubimex pune accent pe calitate respectand dorintele fiecarui client in amanunt. Contacteaza-ne!

Intreaba oferta

Luni-Vineri 9:00AM - 6:00AM
Sambata - 9:00AM - 5:00PM

RUBIMEX

DESPRE NOI

Mobila la Comanda

Stilul nostru de muncă reflectă expresia ”mobilă unică” și nu este doar un slogan.
Rubimex a fost creat pentru cei mai creativi clienți. Intenția noastră de la început a fost de a crea piese unice de mobilier.
Lucrăm cu cele mai calitative materiale, în special cu lemn solid, a cărui structură și reliefări încercăm să le scoatem în evidență.
În mobila creată de noi încercăm să ne focusăm pe simplitate.
Simplitatea, în combinație cu o producție calitativă scoate la iveală frumusețea materialului natural. Noi considerăm că această combinație va fi întotdeauna la modă.
Ne bazăm pe o gamă variată de lemn solid. Prelucrăm mobilă din stejar, nuc, frasin și specii confiere. Chiar dacă sunt pretențioase, aceste materiale ne răsplătesc pentru efortul depus prin unicitatea lor și durabilitatea excepțională.
Nu doar încântă ochiul la prima vedere, ci și se comportă minunat în timp.

photo-of-a-wooden-bookshelf-2883049

Realizat pe măsura nevoilor tale

Tu alegi culoarea și finisajele. În funcție de modelul dorit, anumite elemente de feronerie pot fi lăsate așa cum sunt, vopsite în nuanțe dorite sau realizate din oțel inoxidabil.

Personalizat

Mobila comandată de la noi poate fi adaptată oricări interior. Asigurăm unicitatea în primul rând prin mărime, apoi materiale sau culori și chiar proiecte în sine. Nu există jumătate de măsură. Suntem de părere că mobila la comandă trebuie să fie 100 % creată pentru nevoile fiecărui client în parte.

Rubimex ~ lucram cu o gama variata de modele

naomi-hebert-MP0bgaS_d1c-unsplash

Bucatarie

Vrei sa ai o bucatarie cu un stil personal? Noi avem foarte multa experienta in realizarea unei astfel de dorinte!
minh-pham-7pCFUybP_P8-unsplash

DREESING

Producem orice ai nevoie pentru depozitarea îmbrăcămintei:sertare, rafturi, polițe, bare de umerașe- nimic din ce îți dorești pentru dulapul tău nu poate fi realizat. Pentru a avea timp să îți sortezi hainele, ne ocupăm și de asamblarea dressing-ului pentru tine.
natural-goods-berlin-VOS6akpHo1k-unsplash

BIROU

Impresionează-ți prietenii cu un birou din lemn solid, realizat după dorințele tale. Fie că îți dorești un model clasic sau te-a inspirat un model de pe rețelele de socializare, noi te ajutăm să îți îndeplinim viziunea.
architecture-book-shelves-books-commercial-eatablishment-244134

DEPOZITARE

Ne poți contacta pentru a-ți crea propriile rafturi, adaptate nevoilor tale.Dacă ai cerințe sau întrebări speciale, te rugăm să ne contactezi!

Mobila comandată de la noi poate fi adaptată oricări interior. Asigurăm unicitatea în primul rând prin mărime, apoi materiale sau culori și chiar proiecte în sine. Nu există jumătate de măsură. Suntem de părere că mobila la comandă trebuie să fie 100 % creată pentru nevoile fiecărui client în parte.

  • Calitate
  • Unicitate

“Living-ul visat, creat pentru tine”

Personalizează orice piesă de mobilier pentru a crea living-ul visat. Sau schimbă mărimea unui model văzut, tipul de lemn și finisajele pentru a avea un design asemănător cu cel văzut, însă exact cum ai nevoie.

Transformă livingul în ceva unic precum oamenii care se adună acolo. De la bibliotecă până la rafturi sau polițe, noi îți oferim libertatea de a-ți personaliza spațiul.

Ești în căutarea unei mese de lemn sau a unei piese de mobilier din metal pentru a-ți completa camera? Ce spui de o masă de cafea cu sertare, pentru a-ți organiza lucrurile?

Alege-ți modelul preferat. Apoi alege mărimea, lemnul, feroneria și metalele, astfel încât livingul să fie o reflexie a personalității tale.

flat-screen-television-1827054

Confortul tau este o prioritate

Indiferent unde lucrezi sau ce faci, investiția într-un spațiu de lucru care te inspiră te va și motiva. Alege un birou, comode sau bibliotecă și începe să personalizezi, pentru a avea un spațiu creativ, ce te inspiră în orice moment.

TOP