×

Vrei o oferta?

1Suna sau trimite email
2 Calculam si iti raspundem.
3 Confirmi comanda si ne pornim spre design

Rubimex pune accent pe calitate respectand dorintele fiecarui client in amanunt. Contacteaza-ne!

Intreaba oferta

Luni-Vineri 9:00AM - 6:00PM
Sambata - 9:00AM - 5:00PM

Servicii RUBIMEX

Ne bucurăm să te ajutăm să îți exprimi identitatea prin colecția noastră personalizabilă. Putem schimba mărimea unui model apreciat, culoarea, configurația, și materialele. Totul pentru a te ajuta să îți creeze un spațiu personal care să se asorteze stilului, bugetului și modului tău de viață.

photo-of-a-wooden-bookshelf-2883049

Calitatea Rubimex

Calitatea provine de la materiale: fără materiale calitative este imposibilă o manoperă calitativă. De aceea Rubimex alege cu grijă materiale durabile, ca bronzul, oțelul și folosește piele și materiale de cea mai înaltă calitate.

Comenzi personalizate

Mobila comandată de la noi poate fi adaptată oricări interior. Asigurăm unicitatea în primul rând prin mărime, apoi materiale sau culori și chiar proiecte în sine. Nu există jumătate de măsură. Suntem de părere că mobila la comandă trebuie să fie 100 % creată pentru nevoile fiecărui client în parte.

Rubimex ~ Stil si personalitate

Atunci când cauți mobilă, ai putea să te indrăgostești de un design și să fie exact ceea ce aveai în minte. Sau ar putea să îți placă designul, dar să nu fie exact pe măsura nevoilor tale. Aici întervenim noiși îți putem arăta că există o întreagă linie de posibilități nevăzute în spate.

Gama noastră de mobilă la comandă poate fi adaptată pentru nevoile și gustul tău, într-o gamă de culori dorită. Si poți avea încredere că tot ceea ce vezi a fost produs și gândit cu cea mai mare atenție la calitate, funcționalitate și detalii.

rubimex_14
Urmează acești simpli pași și începe să îți creezi propria variantă de mobilier.

PASUL 1: SELECȚIA STILULUI

Primul pas este găsirea formei și a stilului dorit. Dacă ești în căutarea unei mese, se poate alege dintr-o selecție solicitată sau se poate veni cu un design propriu. Poate fi dreaptă, curbată, cu linii ascuțite sau forme rotunjite. Dacă ești în căutarea unor scaune, urmează același proces- solicită modele de scaune realizate sau vino cu propriul model și noi îl vom face pe gustul tău.

PASUL 2: MĂSURĂTORI

Imediat ce ai găsit un design dorit, e timpul să te asiguri că se potrivește în casa ta. Nu putem arăta toate modelele online, dar dacă ai o piesă de mobilier prferată, verifică toate detaliile produsului pentru a găsi măsurătorile relevante. Dacă sești în dubii, poti să ne vizitezi și să discuți cu noi despre cum poți integra piesa în spațiul respectiv sau cum să optimizezi spațiul avut. Odată ce ai alea piesa de mobilier și ai măsurat corect, pornești spre pasul 3, unde vei avea de ales între diverse materiale și culori fascinante.

PASUL 3: MATERIALE ȘI TEXTURI

Chiar dacă preferi un birou, dulap, masă, pasul de acum este același: e timpul pentru culori și suprafețe. Te poți juca cu suprafețe și culori diferite. Aici poți alege culori diferite pentru un dulap și apoi să îl personalizezi după nevoile tale. Dacă vrei să vezi cu ochii proprii calitatea materialelor, te așteptăm la fabrică și vei fi ghidat în funcție de ceea ce dorești să vizualizezi.

MOBILĂ LA COMANDĂ
TOP