×

Vrei o oferta?

1Suna sau trimite email
2 Calculam si iti raspundem.
3 Confirmi comanda si ne pornim spre design

Rubimex pune accent pe calitate respectand dorintele fiecarui client in amanunt. Contacteaza-ne!

Intreaba oferta

Luni-Vineri 9:00AM - 6:00PM
Sambata - 9:00AM - 5:00PM

RUBIMEX

SFATURI MOBILIER

israa-hilles-xP0gM0Dh-MY-unsplash

LEMN MASIV

Cauți ceva unic și cu adevărat special? Lemnul masiv îți va oferi ambele lucruri. Fiecare bucată de lemn este unică, are variații diferite și culori diferențiate. Fiecare bucată de lemn este transformată într-o creație ce oferă personalitate oricărei camere.
Poți sta fără griji știind că lemnul ales de noi nu va avea un impact negativ asupra viitoarelor generații.
Materialul pentru mobilă va urma mai multe procese pentru a ne asigura că își va păstra calitatea: întâi este selecționat, apoi este uscat controlat, se va prelucra, iar în cele din urmă va fi finisat profesional.
Cee ca face lemnul cu adevărat special sunt acele mici imperfecțiuni care face ca fiecare bucată să fie unică. Granulațiile de culoare mai închisă sunt cele din trunchiul, mijlocul copacului, iar cele de culoare mai deschisă sunt mai apropiate de scoarța copacului. Pe lângă diferențele de culoare, granulațiile lemnului vor crea curburi sau linii în diferite direcții, oferind astfel o dinamică mobilei.
Variațiile lemnului nu au nici un efect asupra durabilității piesei de mobilă. Dar va avea un impact asupra frumuseții piesei de mobilier. Variațiile reprezintă autenticitatea lemnului și a mobilei rezultate.
TOP